Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47

Anne-Mieke Verbunt

Advocaat Verbintenissen- en Contractenrecht

annemieke.verbunt@halstenadvocaten.nl 06 2231 9873

Anne-Mieke is advocaat bij Halsten Advocaten en al vanaf de begin periode betrokken bij Halsten. Ze is breed civielrechtelijk georiënteerd, met een professionele focus op vastgoed van middelgrote ondernemingen en familiebedrijven. Vragen over een contract? Dan tekent ze – letterlijk – wel even uit hoe de lijntjes lopen. Dat werkt beter dan een lijvige memo. Over lopen gesproken: dat doet ze het liefst hard en bij voorkeur in de natuur. 

Ze is in de zomervakantie het liefst in de bergen. “Als je de hoogte ingaat, zie je al snel ‘hoe de hazen lopen’” aldus Anne-Mieke. “De helicopterview biedt zowel in de bergen als in bedrijven een waardevol perspectief.” Maar ook de (spreekwoordelijke) klim past bij deze generalist in het civiel recht. Doorzetten. Aanpakken. Vooruit. Zo maakt Anne-Mieke deel uit van projectteams waarin ze o.a. samenwerkingsovereenkomsten, subsidietrajecten, en locatie- en vastgoedontwikkelingsprojecten aanpakt. Bovendien is ze actief als sparringpartner en voert ze een advies- en procespraktijk.

Anne-Mieke klimt overigens zelden alleen. Goede relaties gaan haar boven alles. Haar cliënten van het eerste uur heeft ze nog altijd en ze bellen haar relatief snel. “Ik denk graag in een vroeg stadium al mee. Om in de wandeltermen te blijven: wanneer je nog links- en rechtsom kunt, bereik je de bestemming sneller. Dus mocht er iets zijn, bel me dan even. Ik help u heel graag vooruit.”

Rechtsgebieden:
– Civiel recht
– Verbintenissenrecht
– Bouwrecht (Locatie- en vastgoedontwikkeling)

Lidmaatschap:
– Vereniging van Bouwrecht
– Vereniging van Vastgoedjuristen

CV:
Opleiding
Rijksuniversiteit Utrecht, Utrecht (Nederlands recht, afstudeerrichting civiel recht) – Diverse opleidingen/cursussen in het kader van Permanente Opleiding Advocatuur en mediation opleiding (onder andere op het gebied van: verbintenissenrecht, contractenrecht en locatie- en vastgoedontwikkeling)

Werkervaring
AMVM advocatuur – zelfstandig – Van Ewijk Van de Wouw Advocaten – Vrisekoop Majoor Van Spaendonck Salome Advocaten en uiteraard Halsten advocaten.

Opleidingspunten
Anne-Mieke Verbunt heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Algemene rechtspraktijk (Burgerlijk recht)
– Vastgoedrecht

Deze registratie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied. Hieraan wordt voldaan.

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6