Advocaat Verbintenissen- en Contractenrecht

mr. Anne-Mieke Verbunt

Rechtsgebied:
- Civiel recht
- Verbintenissenrecht
- Bouwrecht (Locatie- en vastgoedontwikkeling)

Lidmaatschap:
- Vereniging van Bouwrecht 
- Vereniging van Vastgoedjuristen

Profiel:
Ze is in de zomervakantie het liefst in de bergen. “Als je de hoogte ingaat, zie je al snel ‘hoe de hazen lopen’” aldus Anne-Mieke. “De helicopterview biedt zowel in de bergen als in bedrijven een waardevol perspectief.” Maar ook de (spreekwoordelijke) klim past bij deze generalist in het civiel recht. Doorzetten. Aanpakken. Vooruit. Zo maakt Anne-Mieke deel uit van projectteams waarin ze o.a. samenwerkingsovereenkomsten, subsidietrajecten, en locatie- en vastgoedontwikkelingsprojecten aanpakt. Bovendien is ze actief als sparringpartner en voert ze een advies- en procespraktijk.

Anne-Mieke klimt overigens zelden alleen. Goede relaties gaan haar boven alles. Haar cliënten van het eerste uur heeft ze nog altijd en ze bellen haar relatief snel. “Ik denk graag in een vroeg stadium al mee. Om in de wandeltermen te blijven: wanneer je nog links- en rechtsom kunt, bereik je de bestemming sneller. Dus mocht er iets zijn, bel me dan even. Ik help u heel graag vooruit.”

CV:
Opleiding:
Rijksuniversiteit Utrecht, Utrecht (Nederlands recht, afstudeerrichting civiel recht) - Diverse opleidingen/cursussen in het kader van Permanente Opleiding Advocatuur en mediation opleiding (onder andere op het gebied van: verbintenissenrecht, contractenrecht en locatie- en vastgoedontwikkeling)

Werkervaring:
AMVM advocatuur – zelfstandig - Van Ewijk Van de Wouw Advocaten - Vrisekoop Majoor Van Spaendonck Salome Advocaten en uiteraard Halsten advocaten.

Opleidingspunten
Anne-Mieke Verbunt heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
- Algemene rechtspraktijk (Burgerlijk recht)
- Vastgoedrecht

Deze registratie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied. Hieraan wordt voldaan.

Contactgegevens:
annemieke.verbunt@halstenadvocaten.nl
Halsten advocaten
High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven
M 06 2231 9873
T 085 488 59 80Halsten advocaten

T: 085 488 59 80
F: 085 488 59 81
E: info@halstenadvocaten.nl
KvK: 59757299

Amsterdam

Sarphatistraat 7
1017 WS Amsterdam

Eindhoven

High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven